Doelstellingen Workshops
Naast haar dienstverlening als 'sparring partner', adviseur en rechterhand van ondernemers, organiseert Nino Obbes Bedrijfsontwikkeling B.V. regelmatig bijeenkomsten voor kleine groepen ondernemers (maximaal 6 personen) over haar specialismen. Op een interactieve wijze delen wij, eventueel aangevuld met een partner uit ons netwerk, onze praktijkervaringen met u. U krijgt concrete tips over do's / don'ts, succesfactoren, valkuilen en aanpak. Daarnaast is de interactie met de andere ondernemers zeer waardevol.

Inhoud en doel
Op een interactieve wijze geven wij u een indruk van onze visie op strategisch en waardemanagement en onze praktische aanpak voor het verhogen van duurzame waardecreatie van uw bedrijf. Natuurlijk geven wij u ook tips voor uw eigen (bedrijfs-)situatie!

Doelgroep
We organiseren de workshop voor ondernemers uit alle sectoren. 

Data Tijdstip
Vrijdag 16 maart 2018 13.30 - 15.00 uur workshop voor ondernemers
Vrijdag 20 april 2018 13.30 - 15.00 uur workshop voor ondernemers
Vrijdag 18 mei 2018 13.30 - 15.00 uur workshop voor ondernemers
Vrijdag 29 juni 2018 13.30 - 15.00 uur workshop voor ondernemers

Doelgroep
We organiseren de workshop voor ondernemers uit alle sectoren. 

Locatie
De bijeenkomsten worden gehouden in het kantoor van Bedrijfswaardering-MKB B.V. in Raamsdonksveer. Klik hier voor de routebeschrijving.

Faciliteiten
Tijdens de bijeenkomsten wordt voor broodjes/snacks en dranken gezorgd.

Kosten en aanmelding
De bijeenkomsten zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Specifieke vragen
Mocht u specifieke vragen hebben met betrekking tot het onderwerp van een bijeenkomst, dan kunt u deze ook voorafgaand emailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw vragen worden dan tijdens de bijeenkomst behandeld.

Als u bent verhinderd of de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek, aarzelt dan niet contact op te nemen per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bel ons vandaag nog (0162-525267, M06-29202473!