Door het Coronavirus daalt de vraag en moet u alle zeilen bijzetten om dit qua liquiditeit op te kunnen vangen. Weet u waar u financieel staat? Heeft u voldoende stuurinformatie? Heeft u een concrete aanpak? Het zoveel mogelijk op peil houden van de resultaten en het verlagen van uw investeringen in werkkapitaal/vaste activa is cruciaal. Maar tegelijkertijd is het van belang om strategische focus te houden op bedrijfsactiviteiten met toegevoegde waarde op lange termijn en kritisch te blijven op de prestaties en onderliggende business modellen van bedrijfsonderdelen.

De banken willen gelukkig met u meedenken, onder andere door het uitstellen van aflossingen en tijdelijke verruimingen van het krediet. Dit geldt ook voor risicokapitaalverschaffers. Uiteraard willen zij in een beknopt financieel/reorganisatieplan uw financieringsbehoefte helder krijgen en overtuigd worden van de toekomstbestendigheid van uw bedrijf.

Ons dagelijks werk is het samen met ondernemers opstellen én realiseren van financiële en reorganisatieplannen. Ombuigen van stagnatie/neergang en eventueel doorstart is ons specialisme. Check vooral onze referenties op onze website (Klanten en Projecten). Wij werken altijd optimaal samen met uw accountant of andere adviseurs en op een kosteneffectieve wijze zonder open einden/verrassingen achteraf.

Wilt u weten welke toegevoegde waarde wij aan u kunnen bieden? Aarzelt u dan niet geheel kosteloos en vrijblijvend contact met ons op te nemen (tel:0629202473, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)! Graag investeren wij tijd in het begrijpen van uw uitdaging en het opstellen van een praktische oplossingsrichting.