Voor de zomer werden wij door de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland uitgenodigd om zitting te nemen in een specialistenpanel tijdens de Kamer van Koophandel Overnamedag. Ruim 300 ondernemers vroegen ons het hemd van het lijf. In onze praktijk blijkt, dat ondernemers vaak te snel en te onvoorbereid (te naïef) starten met een overnametraject. Hierdoor wordt de onderhandelingspositie sterk verslechterd en veel tijd en geld gestoken in trajecten die reeds vanaf het begin gedoemd zijn te mislukken. Reden genoeg om hier in de komende maanden weer enkele themabijeenkomsten aan te wijden (uitsluitend voor ondernemers).

 

Data   Bijeenkomsten
Di  5 november 2013 Valkuilen overnametraject
Di  3 december 2013 Valkuilen overnametraject
Di  28 januari 2014 Valkuilen overnametraject

Programma  
Ontvangst 15:00 uur
Aanvang 15:30 uur
Afsluiting 17:00 uur

Locatie
De bijeenkomsten worden gehouden in het kantoor van Nino Obbes Bedrijfsontwikkeling in Raamsdonksveer (Wilhelminalaan 11A, naast de Rabobank, postcode 4941 GJ).

Kosten en aanmelding
De bijeenkomsten zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. 
U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon (T 0162-525217, M06-29202473)

Doelstellingen themabijeenkomsten
Als ondernemer blinkt u doorgaans uit in het product / de techniek en/of commercie. In de verschillende fasen van ontwikkeling van uw bedrijf staat u regelmatig voor uitdagingen waarbij uw ondernemerscapaciteiten op de proef worden gesteld. Dan heeft u mogelijk behoefte aan informatie, kennis, ervaringen, visies, ideeën en oplossingen op het gebied van Reorganisatie - Overname - Financiering. Dit zijn de kerncompetenties van Nino Obbes Bedrijfsontwikkeling. 
Tijdens de themabijeenkomsten voor kleine groepen ondernemers (maximaal zes personen) en worden concrete tips over do's / don'ts, succesfactoren, valkuilen en aanpak met u gedeeld. Daarnaast blijkt de interactie met de andere ondernemers zeer waardevol.

Mocht u specifieke vragen hebben met betrekking tot het onderwerp van een bijeenkomst, dan kunt u deze ook voorafgaand emailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw vragen worden dan tijdens de bijeenkomst behandeld.

Als u bent verhinderd of de voorkeur geeft aan een kosteloos en vrijblijvend persoonlijk gesprek, aarzelt u dan niet contact op te nemen en bel ons vandaag nog (T0162-525217, M06-29202473)