Dat er voor een goede ondernemer met een goed plan altijd geld is, wordt bewezen door Ronald Gronsveld, directeur-eigenaar van Rofianda, een creatieve en innovatieve ondernemer op het gebied van professionele verlichting.  Rofianda haalt met zelf ontwikkelde LED producten het daglicht kosteneffectief binnen bij gerenommeerde bedrijven in industrie, mobiliteit (parkeergarages), zorg (operatiekamers) en agri (veehouderij, tuinbouw, paardensport). 

In bijgevoegde video vertelt Ronald op welke wijze wij hem hebben begeleid bij het opstellen van een strategisch plan en het verkrijgen van een bancaire financiering. Over een paar weken gaan we samen aan de slag om tevens risicokapitaal aan te trekken, want de vraag uit de markt blijft de verwachtingen overtreffen. 

Tenslotte, attenderen wij u en uw relaties in de regio Brabant graag op Financieringspoort, een subsidie van de Kamer van Koophandel/Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij voor professionele begeleiding bij een financieringsaanvraag c.q. investeringsvoorstel. Wij behoren tot de geselecteerde adviseurs en brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden.